Laagste prijs garantie met de Gentle max pro PLUS laser

Wat doet het innovatieve Gentle Max Pro PLUS lasersysteem?

Deze behandeling gaat over laserontharing. De Gentle Max Pro PLUS is een veelzijdig, veilig en geavanceerd laserapparaat waarmee wij permanent kunnen ontharen bij ongewenste haargroei. Of u nu last heeft van uw overbeharing of het gewoon niet mooi vindt, de Gentle Max Pro PLUS werkt effectief, snel, definitief en comfortabel.

Laserontharing met de Gentle Max Pro PLUS betekent laseren met het sterkste apparaat dat er op de markt te krijgen is na zijn voorganger de Gentle max pro. Een gerichte lichtbundel ‘raakt’ het pigment (melanine) in de haarzakjes en warmt op waardoor het haarzakje beschadigt. In beschadigde haarzakjes kunnen geen haren meer groeien. Zo simpel werkt het. Nu nog sterker dan voorheen! Met dit gloednieuwe apparaat dat in 2023 is uitgekomen, zijn wij 1 van de 10 trotse klinieken in heel Nederland met dit geweldige apparaat.

Voor wie is deze medisch-esthetische aanpak geschikt?

Voor alle huidtypes en -tinten, donker en licht, maar helaas niet voor grijze of blonde haren omdat de laserbundel zich richt op het pigment in het haarzakje; lichte/witte en grijze haren hebben geen pigment, en dus kan de laserbundel zijn werk niet doen. De Gentle Max Pro PLUS is wél zeer geschikt voor dun en fijn haar.

Hoe ziet deze verantwoorde behandeling eruit?

Haren kunnen alleen definitief verwijderd worden als ze in hun actieve groeifase zitten. Daarom kun je nooit alles definitief verwijderen en heeft u gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig om de haren 70-90% te verwijderen. Meestal komt u om de 7-8 weken gezellig terug, afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen.

Resultaat, dáár gaat het om!

Na de afgesproken behandelperiode mag u ervan uitgaan dat u meestal voor 70-90% van uw haartjes af bent. Een enkele uitzondering daargelaten en dat heeft te maken met de dikte en kleur van de haartjes, de betreffende lichaamszone en haardichtheid. Vaak wordt eventuele pigmentatie in de oksels en schaamstreek ook minder. Niet het hoofddoel maar wel mooi meegenomen. Dat geldt ook voor ‘strawberry-benen’ (rode puntjes).

Deze behandeling is snel, comfortabel en met een langdurig resultaat.
En vergeet ook vooral niet dat heerlijk relaxte gevoel als u van het regelmatige ontharen af bent en u daarentegen zelfverzekerd kunt zijn door uw gladde uitstraling.