Je krijgt een gladde huid die zacht, fris en aangenaam voelt op alle plekken waar uw haargroei u in de weg zit. Heerlijk die gladde armen, benen, oksels en bikinilijn met de zomer in aantocht!
Bijkomend voordeel is dat we ook gelijk dode huidcellen meenemen en niet een laagje huid zoals bij scheren. Dat geeft die heerlijke zachtheid. Eventuele roodheid verdwijnt snel en vaak verdwijnt ook de pigmentatie op plekken zoals de oksels en in de schaamstreek.

Hoe werkt waxen ?

Waxen of harsen, twee woorden voor dezelfde manier van ontharen waarbij ongewenste haargroei aangepakt wordt door verwijdering met een plakkerige massa.

Doordat de onttrokken haartjes helemaal verwijderd worden, duurt het enige tijd voor ze weer terugkomen en bent u even van de haren af. En als ze terugkomen zijn ze zachter en dunner dan voor de waxbehandeling. Scheren kan natuurlijk ook maar daar heeft u zelf meer en vaker werk aan en het is ook niet echt goed voor de huid. Om nog maar te zwijgen van de wondongelukjes die we allemaal wel eens hebben meegemaakt, toch?

De behandeling

Wij werken met film- en stripwax. En kennen de juiste temperatuur en dikte om de haartjes effectief en snel uit hun haarzakjes te trekken. Tuurlijk is het wel wat pijnlijker dan scheren maar door onze vakkundige behandeling wordt dat tot een minimum beperkt. Bent u gesteld op een verzorgd en glad uiterlijk, dan zien wij u graag om de 5 à 6 weken terug voor (vervolg)behandelingen. Hoe vaker u waxt, hoe langer het duurt voor de haartjes terugkomen. Vaak ontstaan er na verloop van tijd kale plekken waar uw haargroei helemaal wegblijft.

Filmwax is een warme wax die we met een spatel opbrengen en in één beweging uw haartjes verwijderen als de wax gestold is. Even ontspannen en dan is het al gebeurd. Snel dus.

Stripwax, de naam zegt het al, wordt gedaan met harsstrips. Stripwax is zachter voor de huid en wordt ook wel ‘de zachte wax’ genoemd.

Voor een behandeling moeten uw haartjes een bepaalde lengte hebben om aangepakt te kunnen worden (liefst 1 centimeter).

Resultaat

U krijgt een gladde huid die zacht, fris en aangenaam voelt op alle plekken waar uw haargroei u in de weg zit. Heerlijk die gladde armen, benen, oksels en bikinilijn met de zomer in aantocht! Bijkomend voordeel is dat we ook gelijk dode huidcellen meenemen en niet een laagje huid zoals bij scheren. Dat geeft die heerlijke zachtheid.

Eventuele roodheid verdwijnt snel en vaak verdwijnt ook de pigmentatie op plekken zoals de oksels en in de schaamstreek.